Episcopia Giurgiului

Parohia Sfinţii Arhangheli Mihail si Gavriil

Acasă

 

La Slobozia de Giurgiu

 

Bisericuţa Grecească

 

Fotografii

 

Contact

 

 

Bine aţi venit pe siteul nostru!

 

Proiect realizat cu binecuvântarea si părinteasca purtare de grijă a Prea Sfinţiei Sale Episcop Doctor Ambrozie Meleacă, Episcopul Giurgiului.

 
 
 

Articole

 
Articol Violența domestică

Dar ce este violența domestică?

 
Articol Urmările violenței!

Urmările violenței in viața copilului!

 
Articol Ce spune Legea?

Legislația în vigoare referitoare la violență domestică!

 
Articol Cercetări efectuate

Sfaturi pentru părinți

 
 

La Slobozia de Giurgiu

 

 Situată la 5 km de municipiul Giurgiu, pe șoseaua care însoţeşte Dunarea și se îndreaptă spre Zimnicea, comuna Slobozia este o așezare cu case modeste, mai vechi și mai noi, printre bolți de viță de vie, straturi de flori și pomi fructiferi.
 Ademeniți de chemarea Dunării, de priveliștile largi, spre malul înalt, bulgăresc, cu blocurile din orasul Ruse, incercăm nostalgii de vacanță...
 Străbatem comuna trecând pe lângă primărie, biserică, școală, dispensar... La ieșirea din sat, o clădire mare, cu etaj, care a fost rând pe rând casă de copii sau azil de bătrâni.
 Aici se află Așezământul Social "Sfinții Arhangheli Mihail si Gavriil" care oferă condiții de viață câtorva femei, alături de copiii lor.
 Mamele ar trebui să fie bucuroase că-și văd odraslele zâmbind și jucându-se vioi, dar cu greu reușesc, căci in sufletul lor se ascund drame. Aici se consumă o existență tristă: sunt la un loc mame fără soți, copii fără tați, familii destrămate, familii instrăinate de lume și cu singura speranță in Dumnezeu.

 
 
 
 
 
 
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu , nădejdea noastră, care poți face tot binele, nu înceta a te ruga pentru noi, nevrednicii robii tăi, ca sa fim izbăviți de toate neputințele și necazurile , și scoate din chinul deznădejdii pe toți cei ce-ți cântă ție : Aliluia!
 
 
Copyright © 2011 Toate drepturile rezervate Parohiei Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil Giurgiu
Site realizat de Web Ro Design