Episcopia Giurgiului

Parohia Sfinţii Arhangheli Mihail si Gavriil

Acasă

 

La Slobozia de Giurgiu

 

Bisericuţa Grecească

 

Fotografii

 

Contact

 

 

Bine aţi venit pe siteul nostru!

 

Proiect realizat cu binecuvântarea si părinteasca purtare de grijă a Prea Sfinţiei Sale Episcop Doctor Ambrozie Meleacă, Episcopul Giurgiului.

 
 
 

Articole

 
Articol Violența domestică

Dar ce este violența domestică?

 
Articol Urmările violenței!

Urmările violenței in viața copilului!

 
Articol Ce spune Legea?

Legislația în vigoare referitoare la violență domestică!

 
Articol Cercetări efectuate

Sfaturi pentru părinți

 
 

Familia nu ţi-o alegi!

 

 Imaginea a doi parinţi ţinând între ei , de mânuţe , un copilaș ,stârnește un sentiment de bucurie. Privești cu plăcere copilul îngrijit , frumos îmbrăcat și vesel , ceea ce ne spune că este sănătos și fericit!
  În zâmbetul mulţumit al copilului ,vezi ,de fatpt împlinirea și rostul în viaţă al părinţilor. Copiii sunt raţiunea lor de a exista ,și aceștia au nevoie de ocrotire ,apreciere și îndrumare din partea adulţilor.
 Poţi să ai șansa să te naști într-o familie unită , Îstarită și frumoasă , să crești în iubire și armonie ,dar ș neșansa să apari într-o familie nefericită.
 Sunt multe cupluri care trăiesc în bună înţelegere ,dar în câte altele nu e decât chin ,mizerie și deznădejde. Adult ori copil ,ești nevoit să suporţi certuri ,ori să auzi doar vorbe de ocară...
 Așa se ajunge la destrămarea câte unei familii în care toţi au de suferit: bărbatul se apucă de băutură ,iar femeile își iau copiii și pleacă ; alteori copiii rămâ singuri si rătăcesc pe străzi.
 Rămași pe drumuri ,femei însingurate și copiii lor, și-au găsit pacea sufletească prin Așezământul Social "Sfinţii Arhangheli Mihail si Gavriil".

 
 
 
 
 
 
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu , nădejdea noastră, care poți face tot binele, nu înceta a te ruga pentru noi, nevrednicii robii tăi, ca sa fim izbăviți de toate neputințele și necazurile , și scoate din chinul deznădejdii pe toți cei ce-ți cântă ție : Aliluia!
 
 
Copyright © 2011 Toate drepturile rezervate Parohiei Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil Giurgiu
Site realizat de Web Ro Design