Episcopia Giurgiului

Parohia Sfinţii Arhangheli Mihail si Gavriil

Acasă

 

La Slobozia de Giurgiu

 

Bisericuţa Grecească

 

Fotografii

 

Contact

 

 

Bine aţi venit pe siteul nostru!

 

Proiect realizat cu binecuvântarea si părinteasca purtare de grijă a Prea Sfinţiei Sale Episcop Doctor Ambrozie Meleacă, Episcopul Giurgiului.

 
 
 

Articole

 
Articol Violența domestică

Dar ce este violența domestică?

 
Articol Urmările violenței!

Urmările violenței in viața copilului!

 
Articol Ce spune Legea?

Legislația în vigoare referitoare la violență domestică!

 
Articol Cercetări efectuate

Sfaturi pentru părinți

 
 

Bisericuța grecească

 

 Chiar la intrarea in Așezământul Social, privirea îți este atrasă de o bisericuță, ca o bijuterie, cu înfățișare inedită pentru spațiul nostru românesc.
 Este o biserică grecească ,din piatră alb-gălbuie, cu brâie din cărămidă roșie și cu ferestre mici cât palma. Este acoperită cu olane roșii , are o turlă joasă pe naos. Un mic prodvor, sprijinit de coloane de piatră ,are deasupra o arcadă pentru clopot.
 Biserica cu hramurile "Sfinții Arhangheli Mihail si Gavriil" si "Sfântul Stelian" ,a fost adusă de la Thessaloniki ,din Grecia ,prin purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte doctor Ambrozie Meleacă, Episcopul Giurgiului, pentru a servi nevoilor spirituale ale celor aflați în acest centru social.
 Ajuns ântr-o dimineață de duminică în Centrul Social ,ca să participi la Sfănta Liturghie ,ai prilejul să cunoști comunitatea de mame si copii aflată sub indrumarea duhovnicească a părintelui Valentin Ștefan.
 Părintele slujește ajtat de tineri voluntari ,iar la strană cântă și unele mame din centru.
 Observând chipurile mamelor , se simte că dincolo de lumina participării la Sfânta Liturghie , ele ascund tristeți si dureri nespuse.

 
 
 
 
 
 
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu , nădejdea noastră, care poți face tot binele, nu înceta a te ruga pentru noi, nevrednicii robii tăi, ca sa fim izbăviți de toate neputințele și necazurile , și scoate din chinul deznădejdii pe toți cei ce-ți cântă ție : Aliluia!
 
 
Copyright © 2011 Toate drepturile rezervate Parohiei Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil Giurgiu
Site realizat de Web Ro Design